logo belle santeWij zijn Anne Mulder en Alet Elshof. Sinds 1 januari 2018 werken wij samen. We hebben een eigen bedrijf in voeding, beweging en ontspanning genaamd Belle Sante en geven powerwalktrainingen in Deventer, Diepenveen, Schalkhaar en Bathmen.
Beide zijn we Powerwalktrainers, daarnaast is Anne voedingsconsulente en Alet Holistisch Leeftsijlcoach. Met ieder onze eigen krachten en kennis hebben wij aandacht voor alle facetten omtrent vitaliteit en een gezonde leefstijl.
Bas Elshof is werkzaam als verpleegkundige in de Thuiszorg en is ook Powerwalktrainer. Hij loopt op woensdagochtend in Schalkhaar met de herstelgroep. Hij is tevens inval op de momenten dat dit nodig is.

 

Algemeen

Bij gevaarlijke weersomstandigheden kan een training worden afgelast.
Deelname aan een training is geheel op eigen risico. De trainer is niet aansprakelijk voor enig blessure of andere schade die de deelnemers oplopen tijdens of ten gevolge van een training. Trainingsadviezen zijn altijd vrijblijvend en worden voor eigen risico opgevolgd. Jouw klantgegevens worden door de trainer bewaard. De trainer verklaard hierbij dat de gegevens noch ter inzage aan derden noch verkocht zullen worden met het oog op de privacywetgeving. Tijdens de powerwalking worden er foto’s en filmpjes gemaakt die gebruikt worden op social media.